Home ::  Dames ::  Nike ::  Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE
Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE

Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE

€164.8  €71.2

  • Model: PC96HAE

Maak keuze:Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE
Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE
Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE
Purper/Zwart NIKE Free 5.0 Dames Laag Sneakers PC96HAE

In winkelwagentje:


DE MEEST SUCCESVOLLE EN NATUURLIJKE GEBRUIKSTOEPEL VAN NIKE Ideaal voor hardlopers die Nike Free nog niet kennen, de Nike Free 5.0-hardloopschoen - Woman biedt uitstekende lichtdemping en maximale ondersteuning terwijl een loopbelevenis heel natuurlijk is.
Geoptimaliseerde bewegingen Flexibele zeskantige groeven bieden zes flexibiliteitspunten voor maximale bewegingsvrijheid voor de voet.
Natural Journey Met een verschil van 8 mm tussen de hiel en de voorvoet, biedt Nike Free 5.0 een lage intersuola terwijl de afgeronde hiel een natuurlijker verloop bevordert.
SupportThe mesh in mesh ontworpen biedt het comfort en de pasvorm van een traditionele schoen en wikkelt je voet om maximale ondersteuning te bieden wanneer je beweegt. Flywire geïntegreerd met de veters biedt extra ondersteuning en een pasvorm op maat.
Andere voordelen Naadloze steek voor optimaal comfort ■ Naadloze buitenzomen voor maximale ondersteuning en weerstand zonder gewicht
Gevormd voetzool dat de voetvorm reproduceert voor maximale ondersteuning
Meerlagig mesh-lusje om comfort en ventilatie te optimaliseren
Sole in volledig rubber onder de neus voor tractie en weerstand
Wafelzool om impacts te absorberen en reactiviteit te verhogen
Productdetails Duur: 227 gram (fit voor dames 38,5)
Intersuola differentieel: 8mm
OORSPRONG BY NIKE FREEDOPING hij ontdekte dat Stanford-atleten op blote voeten op hun golfbaan waren, drie van de meest creatieve en innovatieve medewerkers van Nike zijn begonnen met het ontwikkelen van een schoen die in staat is om het lichte en natuurlijke gevoel van blootsvoets lopen te bieden. In 2002 hebben ze een groep mannen en vrouwen ondervraagd die voetzolen gebruikten om drukwaarden te meten, en het gebruik van hogesnelheidscamera's om bewegende voetafdrukken te maken. Het team heeft acht jaar lang de biomechanica van blootsvoets lopen bestudeerd. De resultaten maakten het mogelijk een goed begrip te krijgen van de natuurlijke voetimpact, druk en positiehoek van de vinger, waardoor Nike-ontwerpers een onconventionele hardloopschoen konden maken, zowel van binnen als van buiten. ze onderzochten een groep mannen en vrouwen die voetzolen gebruikten om drukwaarden te meten en met behulp van hogesnelheidscamera's bewegende voetafdrukken te maken. Het team heeft acht jaar lang onderzoek gedaan naar de biomechanica van blootsvoets lopen. De resultaten maakten het mogelijk een goed begrip te krijgen van de natuurlijke voetimpact, druk en positiehoek van de vinger, waardoor Nike-ontwerpers een onconventionele hardloopschoen konden maken, zowel van binnen als van buiten. ze onderzochten een groep mannen en vrouwen die voetzolen gebruikten om drukwaarden te meten en met behulp van hogesnelheidscamera's bewegende voetafdrukken te maken. Het team heeft acht jaar lang de biomechanica van blootsvoets lopen bestudeerd. De resultaten maakten het mogelijk een goed begrip te krijgen van de natuurlijke voetimpact, druk en positiehoek van de vinger, waardoor Nike-ontwerpers een onconventionele hardloopschoen konden maken, zowel van binnen als van buiten.


Copyright © 2018 Goedkope Merkschoenen Sale All Rights Reserved.